Tervetuloa uudet opiskelijat!

Posted on Updated on

Hyppy ry onnittelee kaikkia hallinto- ja yhteiskuntatieteellisten alojen opiskelupaikan saaneita ja toivottaa uudet fuksit lämpimästi tervetulleeksi Hypyn toimintaan!

Hyvä paikka tutustua hallinto- ja yhteiskuntatieteellisten alojen tarjoamiin urapolkuihin on Hypyn järjestämä Tuunaa tutkintosi-tapahtuma 27.10.

Tapahtumassa yliopiston entiset, työelämässään menestyneet opiskelijat kertovat, minkälaisilla valinnoilla he ovat päätyneet nykyiseen asemaansa. Minkälainen merkitys on sivuainevalinnoilla, työharjoittelulla, vaihto-opiskelulla, kielitaidolla, harrastuksilla tai gradunaiheella?

Tänä vuonna Tuunaa Tutkintosi keskittyy eduskuntavaaleihin! Luodaanko poliittinen ura jo ylipistossa? Onko ylioppilaskunta suorin tie Arkadianmäelle?  Minkälaiset eväät yliopisto antaa poliittiselle uralle ja pitäisikö kansanedustajankin valmistua joskus? Mitä tulevat päättäjät ovat mieltä opiskeluajastaan? -Vieko opiskelijatoiminta mennessään, kannattaako haalarin lahjetta vaihtaa, juodaanko vappuna skumppa yo-lakin silkki- vai samettipuolelta ja riittikö opintotuki?

Tule, näe ja koe!

Mainokset