Hyppy tekee excun Tampereen kaupungin kuntademokratiayksikköön

Posted on Updated on

Kiinnostaako kuntademokratia? Haluatko tulevaisuudessa työskennellä kunnallishallinnossa? Minkälaista työtä tekee vuorovaikutussuunnittelija?

Kunnallisvaalit lähestyvät, mutta vaalit eivät ole ainoa tapa vaikuttaa ja ottaa osaa päätöksentekoon. Toimiva demokratia vaatii aktiivisia kansalaisia, mutta myös aitoa vuorovaikutusta kuntalaisten sekä päättäjien ja virkamiesten välillä. Tampereen kaupunki on kehittänyt kuntalaisten mahdollisuuksia osallistua suoraan kunnalliseen päätöksentekoon. Tehtävää hoitaa kaupungin kuntademokratiayksikkö.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan, miten kuntalaisten suora osallistuminen on järjestetty Tampereella, kun Hyppy ry tekee excun Tampereen kaupungin kuntademokratiayksikköön. Excu on keskiviikkona 30. marraskuuta kello 13-15. Ohjelmassa on yksikön toiminnan esittelyä ja tutustumista työskentelyyn kunnallisen osallistumisen parissa.

Exculle mahtuu mukaan 30 henkilöä. Ilmoittaudu exculle e-lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 27.11. Saat myöhemmin tarkemmat ohjeet siitä, miten paikalle mennään. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Lomakkeeseen:
https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/6078/lomake.html

Hyppy ry

Mainokset