SYY-Tampereen syksy

Posted on

SYY-Tampere on palannut kesälomalta taas toimimaan! Syksyn mittaan ahkerat hallituslaiset ovat ehtineet pyöriä jo monenlaisissa tapahtumissa uusien ja vanhojenkin opiskelijoiden iloksi.

Syyskuun ensimmäisillä viikoilla kävimme pitämässä lyhyttä infoa toiminnastamme yhteistyöainejärjestöjemme tutustumisbileissä ja fuksiaisissa. Pidimme myös rastia Tamyn kaupunkisuunnistuksessa, jossa saimme nähdä mahtavia asuja ja luovia näytelmiä. Aatemarkkinoiden ja Akava Campin ständeillä taas kerroimme lukuisille kiinnostuneille paitsi ammattiyhdistysten tärkeydestä, myös SYYn valtakunnallisesta ja paikallisesta toiminnasta.

Syksy huipentui osaltaan 3.10. järjestettyyn uusien iltaan. YTHSn saunalle kokoontui varsin mukava joukko yhteiskunta-alan opiskelijoita tutustumaan SYYhyn ja toisiinsa sekä tietenkin saunomaan. Kiitos kaikille osallistujille!

Seuraava etappi on syyskokous 22.10.2013 klo 17 Telakalla. Syyskokouksessa valitaan uusi hallitus sekä hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2014. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, ja iltaa varmasti jatketaan uuden ja vanhan hallituksen voimin kokouksen jälkeenkin. Toiveena on saada jälleen kerran SYY-Tampereelle aktiivinen ja innostunut hallitus, joka jatkaa vanhoja perinteitä ja ehkä keksii toimintaan jotain uuttakin.

Kiitos siis kaikille toimintaamme jollain tavalla syksyn aikana osallistuneille ja tervetuloa syyskokoukseen!

Mainokset