Puheenjohtajan kuulumisia

Posted on Updated on

SYY-Tampereen uusi vuosi lähti 13.1. käyntiin tuoreen hallituksen järjestäytymiskokouksella. Uusi vuosi tuo mukanaan paitsi uudet kujeet, myös uuden hallituksen. Saanko siis esitellä, SYY-Tampereen hallitus vuosimallia 2014:

Puheenjohtaja: Helmi Piesanen
Varapuheenjohtaja: Meri Hätönen
Sihteeri: Anu Markkola
Talousvastaava: Joonas Kumpulainen
Ainejärjestövastaava: Ilmari Uljas
Viestintävastaavat: Riikka Liljeroos, Henri Ala-Lahti
Ekskursiovastaavat: Suvi Laakso, Monica Lamberg
Henna Kuivalainen
Matias Oikari
Milla Ryhtä
Lara Anastasiou
Lauri Kangasniemi
Lauri Koponen
Rosa-Mari Levola
Sakari Köykkä

SYYn liittohallituksessa SYY-Tamperetta edustaa vuonna 2014 Matias Oikari.

Tulevaa vuottakin uusi hallitus ehti jo hieman juonia, luvassa ovat ainakin toista kertaa järjestettävät mutta jo pieneksi legendaksi muodostuneet yhteiskuntatieteilijöiden yhteiset sitsit, paikallisexcu työelämäkohteeseen, perinteikäs Tuunaa tutkintosi -työelämätapahtuma sekä paljon muuta hulinaa. Tykkäämällä meistä facebookissa ja liittymällä sähköpostilistallemme (ks. ohjeet sivuillamme) voit varmistaa, että kuulet tapahtumistamme ensimmäisten joukossa! Myös blogissamme on luvassa tälle vuodelle uusia jännittäviä avauksia.

Ilman aiempien toimijoiden uurastusta ja hyväksi havaittuja perinteitä ei hallituksellamme kuitenkaan olisi näin vakaata pohjaa, jolle rakentaa tulevaa toimintaa. Kulunut vuosi piti sisällään muun muassa tiiviimpien ystävyyssuhteiden solmimista ainejärjestöjen suunnalle ja SYY:n juhlavuosihumua. Haluankin välittää mitä lämpimimmät kiitokset omistautuneesta työstä vuoden 2013 puheenjohtajallemme Hennalle sekä koko muulle hallitukselle, jonka ansiosta SYY-Tampereen kulunut vuosi oli täynnä niin asiaa kuin juhlaakin. Toivottavasti myös tuleva uusi vuosi tulee olemaan vähintään yhtä hauska niin hallituksella kuin kaikilla muillakin jäsenillämme, tavataanhan taas vuoden 2014 tapahtumissa!

Terveisin,

Helmi Piesanen, SYY-Tampereen puheenjohtaja

Mainokset