Aktiivipäivien antia

Posted on Updated on

SYY-Tampereen aktiivipäivien edustus
SYY-Tampereen aktiivipäivien edustus
SYYn perinteisiä aktiivipäiviä vietettiin viime viikonloppuna 25-26.1. Riihmäellä. Tapahtuma keräsi noin 70 SYYn paikallisyhdistysten hallituslaista ja muita liiton aktiivisia toimijoita yhteen verkostoitumaan, kuulemaan lisää liiton toiminnasta ja vuoden painopisteistä ja saamaan uusia ideoita tulevalle vuodelle. Päällimmäisenä mieleen jäi uudet kaverit, mielenkiintoinen ohjelma ja hyvä ruoka!

Yhteisen ohjelman lisäksi kaikki osallistuivat molempina päivinä oman vastuualueensa mukaisiin työryhmiin, joissa käytiin tarkemmin läpi konkreettisia keinoja toiminnan kehittämiseen ja jaettiin tietoa eri paikkakuntien kesken – jos joku on keksinyt hyviä toimintakonsepteja, miksipä niitä ei kannattaisi jakaa eteenpäin muille SYYn aluejärjestöille.

Osallistuin itse viestintätyöryhmän koulutukseen. Ehkä viikonlopun paras anti viestintään liittyen oli tieto siitä, jäsenet ja jäsenyyttä harkitsevat haluavat etenkin kuulla liiton tuomista eduista. Tiesitkö esimerkiksi että liittymättä SYY-Tampereen jäseneksi saat:

–          mahdollisuuden liittyä työttömyyskassaan

–          matkavakuutuksen, tapaturmavakuutuksen sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen

–          mahdollisuuden ilmaiseen lakineuvontaan ja työsuhdeneuvontaan

–          Ura-lehden viidesti vuodessa

–          mahdollisuuden vuokrata liiton lomamökkejä

–          + monia muita työhön ja vapaa-aikaan liittyviä etuja

SYYn jäsenyys tuo siis mukanaan monia rahanarvoisia etuja ja tulemme tiedottamaan näistä entistä tehokkaammin vuoden edetessä. Jäseneksi voit liittyä osoitteessa www.yhteiskunta-ala.fi/syy

Iloisia talvipäiviä!

Mainokset