Sitsit 3.4. Messukylän juhlatalolla

Posted on

Tampereen yhteiskuntatieteilijöitä kokoontui Messukylään viettämään railakasta torstai-iltaa sitsien merkeissä, kun SYY-Tampere, Iltakoulu, Interaktio, Staabi ja Spatikka jakoivat sitsikulttuurejaan. Teema oli osuvasti tietenkin ”lapsuuden haaveammatti”. Mukana nähtiin niin jääkiekkoilijoita, jalkapalloilijoita, meteorologeja kuin taiteilijoitakin. Oli mukana yksi delfiininkouluttajakin. Pöytien välinen kilpailu yltyi railakkaaksi, kun nämä tulevaisuuden asiantuntijat ja virkamiehet lauloivat toisiaan suohon.

Jo perinteeksi muodostuneet yhteiskuntatieteilijöiden sitsit madalsivat jälleen aitoja tieteenalojen välillä. Aitaa kaatui sellaisella tahdilla, että laulunjohtajilla riitti töitä koko illaksi rangaistustenjakelussa. Joidenkin mielestä käytös oli välillä ”jopa pyöristyttävän vauhdikasta”. Mitä muuta voi odottaakaan, kun Tampereen yliopiston ahkerimmat opiskelijat kerrankin malttavat irrottaa tenttikirjasta ja heittäytyä hetkeksi viihteelle.

Oli paikalle eksynyt yksi turkulainenkin, kun SYYn puheenjohtaja Timo Koivisto oli uskaltautunut paikalle. Vastaanotto oli mitä lämpimin, sillä me tamperelaisethan ihailemme kaikkea turkulaisuudessa. Timon läsnäoloa arvostettiin muutamalla turkulaisuudesta kertovalla laulunpätkällä.

SYY-Tampere kiittää!

 xDSC_0105xDSC_0117xDSC_0127 xDSC_0142 xDSC_0085 xDSC_0005

Mainokset