Onnittelut, uusi yhteiskuntatieteilijä! Tervetuloa SYYn toimintaan!

Posted on

Hei ja kesäiset terveiset SYY-Tampereen hallitukselta! Syksy lähenee ja niin myös SYY-Tampereen tapahtumat. Tulemme olemaan aktiivisesti mukana yliopiston fuksiviikoilla ja järjestämme syksyllä uusien illan, johon voi erityisesti tulla tutustumaan järjestöömme ja sen hallitustyöskentelyyn – olisitko kenties kiinnostunut järjestökokemuksen saamisesta mahtavassa porukassa?

SYY-Tampere on siis Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n Tampereen paikallisyhdistys. SYY-Tampere toimii yhteiskunta- ja hallintotieteiden opiskelijoiden yhteistoimintajärjestönä, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijoiden ja työelämän välistä vuorovaikutusta. Yhdistys haluaa tarjota mielekästä toimintaa niin uusille kuin vanhoillekin opiskelijoille.

Yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa (työelämäpäivät, ekskursiot ja saunaillat) on mahdollisuus kuulla työelämässä jo olevien kokemuksia ja kasvattaa omaa työelämätietoutta. SYY-Tampereen pyrkimyksenä on antaa opiskelijalle tietoa ammatinvalintaan suuntautuvissa kysymyksissä, jotka auttavat opiskelijaa työllistymään koulutusta vastaaviin tehtäviin. Lisäksi tapahtumissa saa uusia tuttavuuksia muista yhteiskuntatieteellisen alan opiskelijoista.

Oletko jo liittynyt kattojärjestöömme, Yhteiskunta-alan korkeakoulutettuihin? Katso oheisesta linkistä, mitä kaikkia etuja liittoon kuuluville yhteiskuntatieteilijöille on tarjolla!
http://www.yhteiskunta-ala.fi/jasenpalvelut_ja-edut/

Tervetuloa mukaan toimintaamme, nähdään syksyllä!

Mainokset