SYY-Tampereen syksy

Posted on Updated on

SYY-Tampereessa syksy on lähtenyt käyntiin fukseihin tutustumisen ja tulevien tapahtumien suunnittelun merkeissä. Syksylle on luvassa sekä kevyempää että asiallisempaakin ohjelmaa ja hyviä mahdollisuuksia tutustua muihin alan opiskelijoihin huolimatta niin ainejärjestö- kuin kaupunkirajoistakaan.

SYY-Tampereen hallitus näyttää mallia hallintotieteilijöiden kerrostalosuunnistuksessa
SYY-Tampereen hallitus näyttää mallia hallintotieteilijöiden kerrostalosuunnistuksessa

 

Olisiko tässä jo syytä harkita uraa akrobatian parissa hallintotieteiden sijaan?
Olisiko tässä jo syytä harkita uraa akrobatian parissa hallintotieteiden sijaan?

 

Oiva tilaisuus tulla mukaan toimintaamme on tuleva uusien iltamme, jonne haluamme toivottaa tervetulleeksi kaikki niin uudet kuin pidemmälle opinnoissaan ehtineetkin yhteiskunnallisen alan opiskelijat hallintotieteilijöistä ja politologeista sosiaalitieteilijöihin! Uusien iltaa vietetään keskiviikkona 24.9. kello 19 alkaen YTHS:n saunatiloissa Kalevantie 3 C33:ssa. Luvassa on rentoa tutustumista, saunomista, virvokkeita sekä ytimekäs tietoisku työelämänäkökulmasta opinnoissa, ammattiliitosta sekä sen paikallistoiminnasta. Jos saunominen ja kenties uima-altaaseen pulahtaminenkin kiinnostaa, muistathan ottaa matkaan oman pyyhkeen sekä uimapuvun!

Syksyllä jäsenistölle on luvassa paljon muutakin kivaa, kuten työelämäekskursio Helsinkiin sekä kattojärjestömme SYY ry:n valtakunnalliset yhteiskunnallisen alan opiskelijat yhteen keräävät SYY-päivät. Tänä vuonna SYY-päiviä vietetään Savon sydämessä Kuopiossa ja aiheena on yhteiskunnallinen yrittäjyys. Lisätietoa SYY-päivistä löydät täältä. SYY-Tampere ja SYY-Turku järjestävät SYY-päiville yhteisen bussikuljetuksen, jonka ansiosta matka Kuopioon ja takaisin ei pääse käymään tamperelaisopiskelijoiden kukkarolle.

Myös Tamyn Aatemarkkinat 24.9. yliopiston päätalolla ovat mainio tilaisuus tulla moikkaamaan SYY-Tampereen porukkaa jos ammattiliittoasiat tai paikallistoiminta kiinnostavat.

SYY-Tampereen haalarimerkki alkaa hahmottua
SYY-Tampereen haalarimerkki alkaa hahmottua

Syksy siis tuo tullessaan monenlaista kiinnostavaa niin entisille kuin tulevillekin jäsenillemme, tervetuloa mukaan!

Mainokset