Kesäduunari-neuvoja haussa!

Posted on

Akava on ensi kesänä viidettä kertaa mukana Kesäduunari-puhelimessa. Etsimme nyt puhelimen järjestäjien eli Akavan, STTK:n ja SAK:n sisäisellä haulla opiskelija-aktiivien parista palveluun puhelinneuvojaa. Työmarkkinakentän, työelämätietouden sekä työelämän oikeuksien ja velvollisuuksien tuntemuksesta on etua työtehtävän hoitamisessa, joten tämän vuoksi etsimme työntekijää opiskelija-aktiiviemme joukosta!

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:

– Vastata tuleviin yhteydenottoihin (puhelin, Facebook, sähköposti); yhteyttä ottavien skaala on 15-vuotiaasta koululaisesta lähes 30-vuotiaaseen korkeakouluopiskelijaan

– Neuvoa kesätyöntekijöitä ja työnantajia ongelmakohdissa

– Koota tilastot yhteyttä ottaneista

– Raportoida säännöllisesti työryhmälle

– Koota kesän lopuksi loppuraportti

Työ alkaa 20.4. ja päättyy 4.9. Palkka on 2000-2500 euroa kuukaudessa pohjakoulutuksesta ja kokemuksesta riippuen (+ lounasetu ja työterveyshuolto). Työpaikan fyysinen sijainti on SAK:n toimistossa. SAK järjestää myös sijaiset puhelinneuvojan ruokataukojen sekä mahdollisten loma- ja sairauspoissaolojen varalta. Ennen puhelimen aukeamista toukokuun alussa valitulle järjestetään koulutus keskusjärjestöjen toimesta ja hän kerää itselleen perehdytysmateriaalin.

Lisätietoa tehtävästä saa allekirjoittaneelta.

Hakemuksen ja CV:n voi toimittaa perjantaihin 6.3. klo 16.00 mennessä osoitteeseen miika.sahamies@akava.fi.

Lisätietoja myös http://www.kesaduunari.fi/.

Kesäduunari-työryhmä valitsee neuvojan helmikuun lopulla.

 

Parhain terveisin,

Miika Sahamies

Asiantuntija, nuoret aikuiset ja työelämä

+358 50 530 5366 miika.sahamies@akava.fi

Mainokset