SYY-Tampereen työelämäeksku Helsinkiin 27.3.

Posted on Updated on

 

SYYEKSKU

 

 

 

SYY-Tampere suuntaa tänä keväänä Helsinkiin vierailemaan yhteiskuntatieteilijöitä varmasti kiinnostavissa kohteissa! Perjantaina 27.3. järjestettävän ekskursiomme vierailukohteina ovat Suomalaisen Työn Liitto sekä valtion taloudellinen tutkimuskeskus VATT.

Reissuun lähdemme aamusta Tampereelta klo 8.00 ja paluubussimme ampaisee Helsingistä takaisin kello 17.20. Edestakainen matka kustantaa SYY:n jäsenille 10 euroa ja liittoon kuulumattomille 15 euroa. 

Olethan nopea, sillä ekskulle mahtuu mukaan 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset ekskursiovastaavallemme osoitteeseen lampo.mikko.m@student.uta.fi maanantaihin 23.3. mennessä!

Lisätietoa ekskursiosta tapahtuman Facebook-sivuilla osoitteessa https://www.facebook.com/events/1610400025847151/

Ohessa lisää vierailukohteistamme:

Suomalaisen Työn Liitto (http://suomalainentyo.fi/)

Suomalaisen Työn Liiton tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto edustaa yli 2500 jäsenyhteisöään, jotka tulevat kaikilta toimialoilta mikroyrityksistä suurtyöllistäjiin. Suurimmalle osalle jäsenyrityksistä on myönnetty Avainlippu-, Design from Finland- ja tai Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Liitosta ja sen toiminnasta SYY-Tampereen ekskulaisille kertovat toimitusjohtaja Tero Lausala sekä tutkimuspäällikkö Jokke Eljala.


Valtion taloudellinen tutkimuskeskus VATT (http://www.vatt.fi/)

Valtion taloudellinen tutkimuskeskus on soveltavan taloustieteellisen tutkimuksen asiantuntijayksikkö, joka tuottaa tutkimustietoa talouspoliittisen päätöksenteon ja sen vaihtoehtoja koskevan keskustelun tueksi. Keskeisiä VATT:n asiakasorganisaatioita ovat valtiovarainministeriö, valtioneuvoston kanslia ja muut ministeriöt.

Mainokset