Alkuvuoden tervehdys uudelta hallitukselta

Posted on Updated on

Taas on uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin opiskelun, työn ja järjestötoiminnan saralla. Nämä kolme meille tärkeää elämän osa-aluetta yhdistävä SYY-Tampere on saanut uudenkarhean, intoa puhkuvan hallituksen. Mielessä pyörii jo monenlaista ideaa työelämäekskursioista, illanvietoista ja muista tapahtumista, joita aiomme jäsenistölle ja muille SYY:stä kiinnostuneille järjestää tällä toimintakaudella.

Varsinainen hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin yliopistolla 24.1. Muodollisuuksien lisäksi uusi tehotiimi on ehtinyt jo kokoontua pariin otteeseen epävirallisemmissakin merkeissä niin Tampereella kuin tuolla kauniissa Kanta-Hämeessäkin. Nimittäin SYY:n valtakunnallisilla aktiivipäivillä 26.-28.1. pääsimme tutustumaan toistemme lisäksi myös muiden paikallisyhdistysten aktiiveihin. Olipa mukana pari tuttua viime syksyn menestyksekkäiltä SYYspäiviltäkin! Hyvän seuran, runsaan ruoan ja Riihimäen valloittavan yöelämäkulttuurin lisäksi viikonlopusta jäivät mieleen laadukkaat koulutukset. Esimerkiksi liiton jäseneduista kuuleminen osoittautui varsin avartavaksi kokemukseksi; en itsekään muistanut, että vakuutusten, edunvalvonnan ja työelämäpalveluiden lisäksi saan ykalaisena esimerkiksi vuokrata lomamökin laskettelureissulle tai lähteä risteilylle edullisemmin!

Koska aktiivipäivien jälkeen me hallituslaiset olemme nyt tietenkin pesunkestäviä asiantuntijoita kaikessa mikä liittyy SYY:hyn, YKA:an, yhteiskunnallisten alojen opiskeluun ja työelämään, saa meille mielellään tulla juttelemaan ja kysellä vaikka SYY-Tampereen toiminnasta – hyvä tilaisuus tulla tutustumaan koittaa jo 15. helmikuuta yhteiskuntatutkimuksen työelämäpäivässä Linnassa.

Törmäillään siis pian yliopistolla, tapahtumissa ja vaikka somessa! 🙂

P.S. Kannattaa myös hetimiten ottaa @syytampere seurantaan Instagramissa, sillä sinne pamahtaa ensi maanantaista alkaen esittelykuvia meistä vuoden 2018 tekijöistä.

– Tuuli, SYY-Tampereen toinen tiedotus- ja viestintävastaava 2018

Sieppaa
Ainakaan ruoasta ei ollut valittamista Riihimäellä! 
Sieppaa2
Aktiivipäivillä opittiin uutta, kerrattiin vanhaa ja valmistauduttiin tulevaan vuoteen.

 

 

Mainokset