Uusi syksy, uudet kujeet

Posted on

Syksyinen (mutta aurinkoinen) tervehdys!

Pitkä, kuuma kesä alkaa kääntyä syksyyn, minkä voi havaita sekä kellastuneista lehdistä että järjestöjen aktivoitumisesta näin lukuvuoden alettua. SYY-Tamperekin on viettänyt ansaittua kesälomaa, mutta nyt on vihdoin aika painaa kaasu pohjaan ja viettää huippu syksy juhlien ja verkostoituen!

Tälle syksylle meillä on 20-vuotiaan SYY:n juhlavuoden kunniaksi tiedossa mahtavia tapahtumia! Syyskuu vietetään työpaikkavierailuja ja uusien iltaa valmistellen, mutta lokakuussa päästään vihdoin tositoimiin. Tänä vuonna uusien iltaa vietetään Amos-klubilla torstaina 4.10. (https://www.facebook.com/events/321235118629450/) ja toivotan lämpimästi tervetulleiksi niin uudet kuin vanhatkin SYY-Tampereen ystävät! Tarjolla tietoa SYY:n jäsenyydestä, saunomista, arvontaa, kivaa tekemistä ja tietysti viiniä. Uusien illan lisäksi kannustan kaikkia lähtemään mukaan tänä vuonna Turussa järjestettäville SYYspäiville. Mennään sankoin joukoin pitämään puoliamme ja nauttimaan juhlavuoden arvoisesta ohjelmasta (https://www.facebook.com/events/172528786897772/)! Työpaikkavierailujen tarkempi sisältö jääköön vielä tässä vaiheessa salaisuudeksi.

Syksyn aikana SYY-Tampere pyrkii olemaan näkyvillä mahdollisimman monessa tapahtumassa. Osallistumme rastien pitoon fuksitapahtumissa sekä ständeilemme aina sopivan tilaisuuden tullen. Menneellä viikolla meidät löysi yliopiston avajaisista sekä Johtajuussymposiumista, jonne saimme mukaan myös Marjo-Ritan YKA:n toimistolta. Tapasimme sankoin joukoin mahtavia tyyppejä innokkaista opiskelijoista jo eläköityneisiin SYY:n jäseniin. Ständeilyssä mielestäni parasta onkin aidot kohtaamiset ihmisten kanssa. Toivottavasti pääsen tapaamaan juuri Sinut jossakin tulevista tapahtumistamme!

Terkuin,
Varapuheenjohtaja Henna
Mainokset