Fuksilehti 2019

Posted on Updated on

Hei yhteiskuntatietelijäfuksi ja suuret onnittelut uudesta opiskelupaikastasi! Tästä linkistä voit ladata SYY-Tampereen Fuksilehden PDF-tiedostona.

FUKSILEHTI-pieni.png

Interaktion, Iltakoulun ja Staabin opiskelijat voivat liittyä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n eli YKAn jäseniksi. Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen liiton jäsenenä olet myös SYYn jäsen, ja pääset jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin. Yhteiskuntalan korkeakoulutettujen jäsenyys jo opiskelijana kannattaa, sillä jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin koulutuksiin, etuja sekä linkin suoraan työelämään. Lue lisää opiskelijajäsenyydestä täältä.

Yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa (työelämäpäivät, ekskursiot ja saunaillat) on mahdollisuus kuulla työelämässä jo olevien kokemuksia ja kasvattaa omaa työelämätietoutta. SYY-Tampereen pyrkimyksenä on antaa opiskelijalle tietoa ammatinvalintaan suuntautuvissa kysymyksissä, jotka auttavat opiskelijaa työllistymään koulutusta vastaaviin tehtäviin. Lisäksi tapahtumissa saa uusia tuttavuuksia muista yhteiskuntatieteellisen alan opiskelijoista.

Tervetuloa kaikkiin SYY-Tampereen tapahtumiin ja nähdään syksyllä!