Puheenjohtajan tervehdys

Posted on

Opinnot ovat ihmisen kunnia, elämän lohdutus ja lääke kaikkea pahaa vastaan, eräs ajattelija sanoi aikoinaan. Tämä tuntuu pääpiirteittäin pitävän paikkansa – etenkin yhteiskuntatieteellisillä aloilla. Siispä onnittelen Sinua lämpimästi opiskelupaikastasi ja toivotan sinut tervetulleeksi iloiseen joukkoomme!

Olet aloittamassa opintojasi poikkeuksellisena aikana, josta aloillamme tullaan ammentamaan uutta tietoutta vielä pitkään. Saat kuitenkin olla turvallisin mielin, sillä juuri muutos mahdollistaa niin yhteiskunnallisen kuin inhimillisenkin kehityksen. Opinnot tulevat avaamaan sinulle toinen toistaan hienompia mahdollisuuksia niin opintojen aikana kuin myöhemmin työelämässäkin. Heittäydy siis ilolla fuksisyksyn vietäväksi ja yliopistoyhteisömme huomaan, sillä tulet saamaan molemmilta paljon.

Me Suomen Yhteiskunnallisen alan Ylioppilaat haluamme tarjota sinulle sillan opintojesi ja työelämän välille. Haluamme koko SYY-Tampereen voimin tarjota sinulle tietoa mahdollisuuksistasi, kosketuspintoja työelämään, ja jäsenpalveluita heti opintojesi alusta lähtien. Samaan aikaan, kun ainejärjestösi tarjoaa sinulle poikkitieteellisyyttä, meidän kauttamme pääset myös osaksi valtakunnallista yhteiskuntatieteiden opiskelijoiden yhteisöä.


Riku Väisänen
Puheenjohtaja SYY-Tampere ry