Mikä SYY-Tampere?

SYY-Tampere on ammattiliitto Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n valtakunnallisen opiskelijajärjestön Suomen yhteiskunta-alan ylioppilaat ry:n Tampereen paikallisjärjestö. SYY-Tampere toimii yhteiskunta- ja hallintotieteiden opiskelijoiden yhteistoimintajärjestönä, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijoiden ja työelämän välistä vuorovaikutusta. Yhdistys haluaa tarjota mielekästä toimintaa niin uusille kuin jo pidemmälle opinnoissaan edenneille opiskelijoille ja tuoda yhteen yhteiskunta- ja hallintotieteiden opiskelijat.

Voit liittyä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n jäseneksi jo opiskelijana, ja tällöin olet myös SYY:n jäsen – ja pääset osallistumaan kaikkiin tapahtumiimme! SYY-Tampere ei kerää erillistä jäsenmaksua, vaan yhdistyksen jäseniä ovat kaikki Tampereen yliopistossa kirjoilla olevat yhteiskuntatieteellistä tai hallintotieteellistä perustutkintoa opiskelevat henkilöt, jotka ovat myös Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n jäseniä.

Järjestämme työelämäaiheisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa (työelämäpäivät, ekskursiot ja saunaillat) on mahdollisuus kuulla työelämässä jo olevien kokemuksia ja kasvattaa omaa työelämätietoutta. SYY-Tampereen pyrkimyksenä on antaa opiskelijalle tietoa ammatinvalintaan suuntautuvissa kysymyksissä, jotka auttavat opiskelijaa työllistymään koulutusta vastaaviin tehtäviin.

Nimi SYY-Tampere ry otettiin käyttöön 1.8.2012. SYY-Tampere tunnettiin ennen nimellä Hyppy ry. SVOL:n ylimääräinen liittokokous päätti 14. huhtikuuta 2012 Helsingissä SVOL:n nimi- ja sääntömuutoksesta, ja uusi nimi Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry (ruotsiksi Samhällsvetenskapernas Studenter i Finland rf) astui voimaan 1.8.2012. Tämän nimenmuutoksen myötä myös Hypyssä päätettiin muuttaa nimi yhteneväksi SYY:n ja muiden paikallisyhdistysten kanssa. Nimi SYY-Tampere ry otettiin käyttöön 1.8.2012.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Lisätietoa:

Yhteiskunta-alan korkeakoulutet ry
URA-lehti
Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat ry

Miten pääsen mukaan?

Ilmoitamme tapahtumistamme erityisesti Facebookissa ja Instagramissa.

Jos haluat liittyä sähköpostilistallemme syy-tampere@lists.tuni.fi, lähetä viesti otsikolla ”subscribe” osoitteeseen syy-tampere-request@lists.tuni.fi.

Viestin lähetettyäsi saat vahvistuspyynnön sähköpostiisi. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja olet liittynyt listalle!

Lisätietoa toiminnasta ja yhteydenotot:
Puheenjohtaja Aino Uutela (aino.uutela@tuni.fi)