Tule mukaan ja anna palautetta!

SYY-Tampere ry:n jäseniä ovat automaattisesti kaikki pirkanmaalaiset Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n (YKA) opiskelijajäsenet ja SYY ry:n jäsenet, erillistä jäsenmaksua SYY-Tampere ei siis peri.

Liittyessäsi YKA:n opiskelijajäseneksi nettisivujen kautta, voit samalla lomakkeella ilmoittaa halukuutesi olla myös SYY-Tampereen (valtakunnallisen opiskelijajärjestön Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n ja meidän, eli paikallisyhdistyksen) jäsen. Olet näin tervetullut SYYn opiskelijatoimintaan ja tapahtumiin!

Lisätietoa
SYY:n jäsenyydestä ja YKA:n opiskelijajäsenyydestä
YKA:n jäseneduista ja jäseneksi liittyminen

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki kiinnostuneet ympäri vuoden! Hallitus kokoontuu noin kahden viikon välein ja kokoukset ovat kaikille avoimia.

Kokouksista sekä tapahtumista saat tietoa Facebookissa, näiltä sivuilta tai liittymällä sähköpostilistalle lähettämällä osoitteeseen listserv@uta.fi seuraavanlaisen viestin ilman otsikkoa:

subscribe syy-tampere

Viestin lähetettyäsi saat vahvistuspyynnön sähköpostiisi. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja olet liittynyt listalle!

Ota yhteyttä!

Puheenjohtaja Henna Salminen (henna.salminen@tuni.fi)

Palautteen antaminen

Haluatko antaa palautetta toiminnastamme tai jostain tapahtumastamme? Lähetä viestiä alla olevan palautelomakkeen kautta – otamme mielellämme vastaan kaikkea palautetta ja pyrimme huomioimaan kaikki saadut palautteet toiminnassamme.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan! Kuva: Henri Ala-Lahti
Tervetuloa mukaan toimintaan!
Kuva: Henri Ala-Lahti
Mainokset