Tule mukaan ja anna palautetta!

SYY-Tampere ry:n jäseniä ovat automaattisesti kaikki pirkanmaalaiset Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n (YKA) opiskelijajäsenet ja SYY ry:n jäsenet, erillistä jäsenmaksua SYY-Tampere ei siis peri.

Liittyessäsi YKA:n opiskelijajäseneksi nettisivujen kautta, voit samalla lomakkeella ilmoittaa halukuutesi olla myös SYY-Tampereen (valtakunnallisen opiskelijajärjestön Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n ja meidän, eli paikallisyhdistyksen) jäsen. Olet näin tervetullut SYYn opiskelijatoimintaan ja tapahtumiin!

Lisätietoa
SYY:n jäsenyydestä ja YKA:n opiskelijajäsenyydestä
YKA:n jäseneduista ja jäseneksi liittyminen

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki kiinnostuneet ympäri vuoden! Hallitus kokoontuu noin kahden viikon välein ja kokoukset ovat kaikille avoimia.

Liity sähköpostilistalle!

Kokouksista sekä tapahtumista saat tietoa Instagramissa, Facebookissa, näiltä sivuilta tai liittymällä sähköpostilistalle lähettämällä osoitteeseen syy-tampere-request@lists.tuni.fi viestin, jonka otsikko on ”subscribe”.

Voit liittyä sähköpostilistalle myös oheiselta nettisivulta: https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/syy-tampere/, täyttämällä tietosi kohtaan ”Subscribe to Syy-Tampere”

Ota yhteyttä!

Koko hallituksen tavoittaa sähköpostiosoitteesta syy-tampere@hotmail.com

Puheenjohtajamme Aino Uutelan tavoittaa aino.uutela@tuni.fi

Palautteen antaminen

Haluatko antaa palautetta toiminnastamme tai jostain tapahtumastamme? Lähetä viestiä alla olevan palautelomakkeen kautta – otamme mielellämme vastaan kaikkea palautetta ja pyrimme huomioimaan kaikki saadut palautteet toiminnassamme.